fredag 22 januari 2010

Formex mässa

Då var det dax att åka på formex mässa igen till Stockholm. Med stor förväntan började dagen inte helt perfekt. En olycka skedde i Linköping så tre tåg skulle få plats på ett. Ja ni kan ju gissa hur det slutade. Proppfullt tåg och vi fick ståplats. Efter ett byte i Norrköping i hopp om att få plats på ett annat tåg som visade sig var lika fullt. Vi fick ta plats på golvet. Snacka om trä smak i baken..... Men en hel dag på mässan med massor fint att titta på och handla så tog vi en långpromenad till www.foundueboden.se och åt världens godaste foundue. Rekomenderar verkligen den restaurangen. Ett plus till den glada och mysiga personalen. Därfter sov vi som prinsessor i hästensängar på www.nordicseahotell.se .
Dag 2 på mässan blev lite kompletteringar som vi kände vi behövde. Därefter såg vi fram emot en avkopplande hemresa. Men som sagt var, när vi väl kom till centralen och läser på info tavlan så ser vi att de ställt in vårat tåg. Kul, nu börjar det igen....

Vi tog kontakt med SJ och de bokade om oss till ett senare tåg och samma visa där igen, inga sittplatser nu heller. Fick ta plats i bistrovagnen. Bussresan mellan Linköping och Västervik blev avkopplande i alla fall.
Men sammanfattningsvis har vi haft två toppendagar i storstaden!! Nu väntar vi bara på att varorna ska komma till butik!!


Veronica på vår "sittplats"
Mycket gammalt och romantisk kommer till våren.
Faller dock inte mig direkt i smaken
Å Cult designs monter får man ju inte missa. Även att vi inte handlar därifrån måste man kolla in nyheterna och trenderna. Massa fint hittade jag som jag vill ha!!





Jabadabado montern var ju också helt underbar att kika runt i. Hittade mycket fint till Madicken. Kan nog bli lite födelsedagspresenter därifrån.






Månaderna springer iväg och i
Onsdags blev Madicken 8 månader!

Lilla tjejen börjar bli stor nu..















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar